Over Charge 'm Up
Charge ‘m Up installeert laadpalen voor elektrisch aangedreven wagens. Deze laadpalen van het Nederlandse merk EVBox zijn geschikt voor privaat en zakelijk gebruik. Naast het installeren staat Charge ‘m Up ook op aanvraag in voor een jaarlijks onderhoud.

Charge 'm Up is gekwalificeerd en getraind om de EVBox laadpalen veilig en verantwoord te installeren. Als EVBox businesspartner in West- en Oost-Vlaanderen, beschikt Charge 'm Up tevens over een grondige kennis van het product en de vele gebruiksmogelijkheden.

Als kleiner bedrijf biedt Charge ‘m Up een persoonlijke service en praktische begeleiding bij de opstart van de laadpalen. Klanten kunnen steeds rekenen op een installateur die meedenkt en de meest geschikte en energiezuinige laadoplossing aanbrengt.
Hoe gaan we voor jou te werk?
Voor de installatie komen we bij je langs voor het nakijken van de locatie. We bekijken de elektrische installatie en het beschikbaar vermogen, de mogelijkheden voor het plaatsen van de nodige bekabeling, en hoeveel elektrische voertuigen en laadpunten je nodig hebt. We bieden je uitgebreid praktisch advies en zoeken naar de meest geschikte oplaadpalen voor jouw noden.

We verzorgen vervolgens de installatie van A tot Z en testen de beveiliging en bijhorende software uitvoerig. Indien nodig, begeleiden we je bij de registratie op het online EVBox platform, zodat je vlot van start kan gaan en steeds een duidelijk overzicht van je verbruik en laadkosten hebt.

EVBox behoudt steeds het overzicht van de werking en nood aan onderhoud van je laadpunt(en), en staat in voor de reparatie van eventuele defecten.

Onze troeven:

  • Ervaren en grondige technische kennis van het product
  • Volledig verzorgde installatie
  • Snel, flexibel en vlot in communicatie