Waarom een laadpaal?
Voor eigen gebruik
Staat je elektrische wagen voor de deur of in de garage? Dan wil je hem natuurlijk snel opladen. Met een laadpaal laad je tot 8 maal sneller én veiliger je auto op dan met een gewoon stopcontact. Via de bijgeleverde software behoud je een volledig overzicht van je verbruik. Rij je met een bedrijfswagen? Dan wordt je verbruik automatisch aan je werkgever verrekend.

Voor zakelijk gebruik
Omvat het wagenpark van je bedrijf, winkel of horecazaak verschillende elektrische voertuigen? Met enkele laadpalen op je bedrijfsterrein of parking kunnen zowel je medewerkers, als je klanten en bezoekers, genieten van een snelle en goed beveiligde oplaadsessie. De laadsystemen geïnstalleerd door Charge ‘m Up zijn geschikt voor elk type elektrische auto en toegankelijk via een laadpas of smartphone. Voor derden kunnen zelfs specifieke tarieven en volumebeperkingen ingesteld worden.
Door middel van je bedrijfsaccount heb je steeds een duidelijk overzicht van het volledige verbruik per voertuig, waarvan de laadkosten via een automatische en individuele facturering worden aangerekend. Ook het verbruik van derden wordt correct verrekend.


Voordelen van een laadpaal van Charge ‘m Up:

  • Laadt tot 8 keer sneller dan een gewoon stopcontact
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik
  • Automatische verrekening en facturatie van alle laadkosten
  • Keuze uit verschillende laadvermogens, diverse kabellengtes en handige kabelhouders
  • Laag onderhoud dankzij een duurzaam en modulair ontwerp